За нас

Трактор ООД се намира в индустриалната зона на град Плевен, град в северозападната част на България. Локацията в индустриалната зона носи много ползи поради близост с други предприятия (Стоманолеярен завод и Завод за алуминиеви отливки), разположени в близост, което позволява широкоспектърно предлагане на услуги.

Трактор ООД е разположен на 62 000 м2 и има застроена площ от 18 000 м2. Основното производство се извършва в три цеха за машиностроене. 

Два от машиностроителните цехове са изцяло реновирани и отговарят на стандартите за енергийно ефективни сгради. Първият цех е с разгъната застроена площ от 2592 м2, а вторият има застроена площ от 1080 м2. В третият цех, който е с най-голяма площ от 9 000 м2 са разположени участъците за лазерно рязане и огъване. Има подготвителен участък и две зони за боядисване - едната за мокро боядисване, а другата за прахово боядисване. 

Фирмата е снабдена с електрическа мощност 380 волта и инсталирана мощност от 1000 KW. Има централно газоснабдяване, което се използва за производствените процеси и като отопление за машиностроителните цехове, административната сграда и други зони. 

В момента компанията работят 52 служители на пълен работен ден със средно и високо ниво на квалификация. Ние използваме партньорски компании, за да осигурим пълен достъп до различни видове покрития. Постоянно използваме висококачествено цинково и течно поцинковане. 

Понастоящем производственият капацитет е 3 до 6 хиляди детайли и сглобки на месец (20 до 40 тона продукция, при сложност от среден клас, всеки детайл е от 0,1 до 100 кг.). Компанията има свободен капацитет, който може да се използва за допълнително производство за настоящи и нови клиенти.

ОСНОВНИ КЛИЕНТИ:

Трактор ООД има успешна дългогодишна история в работата с немски компании. През 2017 г. отбелязахме 30-годишния си юбилей в партньорството си с глобалния лидер в производството на селскостопанска техника CLAAS GmbH - Германия.